Cisco Spark Hybrid Services

Увеличете стойността на инвестициите си за съвместна комуникация и работа с услугите Cisco Spark Hybrid Services. Те ви улесняват да свържете съществуващите мрежови ресурси и услуги за обединени комуникации с платформата Cisco Spark в облака. Това осигурява още по-големи възможности за сътрудничество.

 

Услугите Cisco Spark Hybrid Services

 

Все повече организации избират услуги за съвместна работа в облака. Защо? Облачните услуги:

  • Са лесни и бързи за инсталиране
  • Не изискват капиталови инвестиции в системи на място
  • Могат да освободят фокуса на ИТ персонала, който да се съсредоточи върху основните си приоритети

 

Много организации не са в състояние или не желаят да преместят всичките си услуги в облака. Често те не са готови да заменят всичко, което имат на място или просто искат да разширят съществуващите си инструменти за съвместна работа с тези от облака. Разполагането обаче на инструменти както в облака, така и на място може да създаде инструменти, които не работят заедно.

Cisco решава този проблем чрез Cisco Spark Hybrid Services. Тези услуги свързват това, което имате на място с Cisco Spark в облака, за да осигури интегрирана платформа. Ако харесвате възможностите на Cisco Spark, можете да ги интегрирате с това, което понастоящем разгръщате.

 

Налични хибридни услуги

 

Hybrid Call Service

Получете възможностите на Cisco Spark, дори ако вече имате или бихте предпочели да използвате Cisco Unified Communications Manager, Business Edition 6000 или 7000 или Hosted Collaboration Solution за контрол на повикванията. С услугата за хибридно обаждане организациите могат да използват контрола на повикванията от Cisco и да го интегрирате със Spark, така че крайните потребители никога няма да разберат, че не са една услуга.

Hybrid Calendar Service

Интегрирайте Microsoft Exchange с Cisco Spark съобщения и възможности за срещи. Услугата хибридни календари улеснява планирането на срещи, особено от мобилно устройство, чрез автоматично създаване на Cisco Spark room.

Hybrid Directory Service

Опростете администрацията чрез автоматично синхронизиране на потребителите на Microsoft Active Directory с управлението на потребителите на Cisco Spark (създаване, актуализиране, изтриване), така че потребителите винаги да са актуални в Cisco Spark.

Hybrid Media Service

Насладете се на водещи медийни преживявания като осигурите локално копие на медийната обработка за по-ниски латентности и спестявания на интернет трафик.

Cisco Hybrid Media node е софтуер, който е инсталиран на Cisco UCS сървър, регистриран и управляван от портала Cisco Collaboration Cloud Management. Улеснява маршрутизирането на Cisco Spark meetings с локалния хибриден медиен възел, за да се присъединят заедно към участниците в срещата. Медийните услуги избират най-ефективния начин за използване на наличните ресурси, като създават по-добра практическа работа за потребителите.

 

Предимства на Cisco Spark Hybrid Services

 

Постоянна, обединена потребителска работа

Крайните потребители и ИТ администраторите получават най-доброто от облака и на място. Hybrid Services комбинира облака и на място за интегрирани услуги. Например възможността за незабавно споделяне на работния плот, автоматична синхронизация на директории и опростено планиране на срещи от мобилни устройства.

По-лесен преход към облака

Хибридните услуги помагат на вашата организация да се възползва от облачните услуги на Cisco без да отхвърля съществуващите ви инвестиции. Вместо това можете да ги интегрирате заедно, за да получите по-добра практическа работа на потребителите и да преминете към облачните услуги, както и когато искате.

Силна защита

Сигурността е неразделна част от Cisco Spark и нейните хибридни услуги. Сиско използва своя богат опит, придобит от осигуряването на най-големите мрежи в света. Съчетавайки тези познания с хардуерните и софтуерните елементи на водещите пазарни комуникации и облачните услуги, ние сме изградили Cisco Spark Service и нейните хибридни възможности.

 

Как работят Spark Hybrid Services

Всяка от тези услуги може да бъде разгърната заедно или поотделно. За да се улеснят хибридните услуги трябва да се инсталира и пусне софтуерно приложение или конектор във вашите помещения (или в облачния партньор на Cisco Hosted Collaboration Solution). Услугата за хибридни повиквания и конекторите за хибридни календари изискват Cisco Expressway, докато конекторът на Hybrid Directory Service работи самостоятелно на Windows базиран сървър.

С помощта на услугите на Cisco Spark Hybrid Media можете динамично да преливате и смесвате носителите. Това ви улеснява да намерите оптималната комбинация от локални и облачни ресурси за:

  • Оптимизирайте стойността на съществуващите инвестиции
  • Изпълнете изискванията за поверителност и качество
  • Намалете TCO

Няма допълнителни абонаменти или такси за разгръщане на Cisco Spark Hybrid Services. Конекторите за хибридни услуги и Cisco Expressway се изтеглят безплатно. Те са част от схемите за лицензиране на Cisco Unified Communications и услугата Cisco Spark.

Партньори